Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Dok dvojac Željko & Željko projektuje svoje želje, Crna Gora se vraća evropskoj politici koju je predvodio i koju će predvoditi Đukanović

''Dok su ova dvojica, ideološki i profesionalno tumarali, i ''lovili zmajeve'' u mutnom, Đukanović i DPS su sa pozicije vlasti, a poslije naša partija u ulozi najjačeg opozicionog subjekta, zajedno sa međunarodnim partnerima predvodili najvažnije procese koji su sačuvali Crnu Goru i doveli je na poziciju NATO članice i najuspješnijeg kandidata za članstvo u EU''

Željko Pantelić, nekadašnji novinar Miloševićevog RTS, iz najsramnije faze ovog medija, a sadašnji kolumnista Vijesti, godinama piše jedan isti tekst. Dok, pozivajući se na neimenovane izvore, godinama priziva Đukanovićev odlazak, a sve u nadi da će njemu i njegovom imenjaku i poslodavcu iz Vijesti neko ipak tu želju i uslišiti, naša država se što je najvažnije, nakon klero – nacionalističkih projekata, zdušno podržavanog od oba Željka, vraća politici koju je svih ovih godina predvodio upravo predsjednik Đukanović, poručili su iz Medija centra Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore.

“I koju je, istine radi, jedan iz ovog dvojca podržavao i iskreno se, njenim pobjedama, sa pjesmom na usnama, radovao”, dodaju iz DPS.,

Za to vrijeme ovaj drugi, prema njihovim riječima, “bio je uposlenik propagandne mašine Slobodana Miloševića, kojoj se odupro, onda kad je diktator sa Balkana počeo da pada, tokom NATO bombardovanja”, poručili su iz Partije”.

“Dok su ova dvojica, ideološki i profesionalno tumarali, i “lovili zmajeve” u mutnom, Đukanović i DPS su sa pozicije vlasti, a poslije naša partija u ulozi najjačeg opozicionog subjekta, zajedno sa međunarodnim partnerima predvodili najvažnije procese koji su sačuvali Crnu Goru i doveli je na poziciju NATO članice i najuspješnijeg kandidata za članstvo u EU. Očuvali smo sve izgrađene temelje državnosti, koje su, koaliranjem sa onima koji su sistematično radili protiv crnogorskih a za tuđe državne interese, ugrozili miljenici Vijesti i time, tih godinu i po dana intenzivno učestvovali u svim procesima koji su razgrađivali Crnu Goru i zaustavljali njen evropski put”, pojasnii su iz Medija centra.

U ime slobode medija, kako su naveli, trudiće se da “održimo i unaprijedimo ambijent u kome je pravo na javnu riječ, neprikosnoveno”.

“Tako da dva Željka, mogu o istoj temi, dok se ne umore, “ulove zmaja”, ili spoznaju istinu da svoje projekcije pretaču u kolumne, a da ih realnost svakog dana demantuje”, zaključili su iz Medija centra DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
05.07.2022-16:23 16:23

Ova dva Željka su najveća dva gada, koja na balkanskoj vjerrometini love lični šićar, računjaći da im građani Crne Gore ne pamte njihove primitivne podlosti, gadluke, lopovluke i usputne kriminalne zločine. E pa Željkovi(Željci ili kako god u množini, došlo je vrijeme da shvatite da su vas građani odjebali. Iš, mrakovi!, tamni vilajeti! OPREM DOBRO ŽELJKO&ŽELJKO!