Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS DF-u: Kažete crkva, a mislite na presudu

Zapaljiva retorika funkcionera DF, kojom najavljuju požare, samospaljivanja i borbu do posljednje kapi tuđe krvi otužna je slika jedne grupe političkih avanturista koji ovakvim agresivno – patetičnim manipulacijama samo vrijeđaju inteligenciju građana, pa i svojih birača, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS)

Zapaljiva retorika funkcionera DF, kojom najavljuju požare, samospaljivanja i borbu do posljednje kapi tuđe krvi otužna je slika jedne grupe političkih avanturista koji ovakvim agresivno – patetičnim manipulacijama samo vrijeđaju inteligenciju građana, pa i svojih birača, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti: 

O kakvim se, na žrtvu spremnim ljudima radi, svjedoče razni primjeri iz dugogodišnje istorije njihovog “samožrtvovanja”.

Sjetimo se Andrije Mandića koji je štrajkovao glađu zbog priznanja Kosova, da bi sedam godina kasnije glad utolio koljenicom iz Kristala, pošto je prethodno pobunio masu i ostavio pristalice na ulici. Oni misle da su zaboravljeni događaji iz oktobra 2016., kada su funkcioneri DF, osnaženi gomilama tuđih para, barjačili i prizivali ulične nerede i građanski rat, da bi se naknadno pravdali da su sve radili u žaru političkog naboja.

Zato danas kad ova družina poziva na sukobe, važno je podsjetiti da tu nema nikakvog spasavanja srpstva, vjere i crkve, već samo jalova nada da će nekom priželjkivanom destabilizacijim Crne Gore oni izbjeći pravosnažne presude zbog krivičnih djela iz oktobra 2016.

Vjerujemo da su građani dovoljno mudri da ne nasijedaju na ovako jeftine i providne manipulacije onih kojima ništa nije sveto, pa ni mošti Svetog Vasilija Ostroškog. Jasno je da niko ni od koga nije napadnut sem nazadne i retrogadne politike onih koji su izgubili sve što su branili u ovih 30 godina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve