Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: DF pao na dno moralnog i političkog ponora

Prema njihovim riječima nepodnošljiva je količina laži i manipulacija koju su uputili tokom današnje press konferencije, koja je od početka do kraja obilovala sramnim navodima, a u nekim djelovima i citatima koji podliježu krivičnoj odgovornosti

Iako nas od njih odavno više ništa ne može iznenaditi, ovo je dan tokom kojeg je Demokratski front (DF) dotakao najdublje dno otkad je utemeljen. Tačnije, došao je do samog kraja moralnog i političkog ponora, u kome se nalaze već godinama, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Prema njihovim riječima nepodnošljiva je količina laži i manipulacija koju su uputili tokom današnje press konferencije, koja je od početka do kraja obilovala sramnim navodima, a u nekim djelovima i citatima koji podliježu krivičnoj odgovornosti.

“Predstavljanje usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici kao akta protiv čitavog srpskog naroda, užasna je manipulacija koju DF od juče, u sadejstvu sa srbijanskim visokotiražnim žutim medijima, želi plasirati javnosti. Naravno, onoj u Srbiji, jer im u Crnoj Gori slabo ko vjeruje”, navode iz DPS-a.

Kako dodaju, cilj DF-a samo je stvaranje mržnje i podjela, a to su ovog puta naročito pokazali.

“Samo u dva dana, pozvali su na formiranje paravojnih formacija, slali aktiviste na Cetinje, izrekli notorne laži o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, a potom se obrušili na one sa kojima su zajedno u vlasti. Ekstremisti koji su sticajem okolnosti u vlasti, a koji je neće napustiti jer su im uhljebljenja članova porodica i partija mnogo bitnija od svake ideje za koju se ‘bore’ lažima i prevarama i ovog puta žele unijeti nemir i prkositi građanskoj i evropskoj Crnoj Gori”, naglasili su iz DPS-a.

Istakli su da poslušnicima centara moći izvan Crne Gore poručuju “vaše manipulacije ne prolaze u ovoj državi, a vaši plaćenički nastupi nikoga ne plaše”.

“Možete ići po instrukcije gdje god želite, ali ćete od građanske Crne Gore uvijek dobiti odgovor kakav zaslužujete a to je, u vašem slučaju, samo prezir”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Adnan
19.06.2021-08:15 08:15

Kim Džong Un (BECIC) I zamjenik LUKASENKO (Borisom Bogdanovićem) CETNIK -() ALBIN CEMAN () – NISTA NIJESU BOLJI OD DF -UZDRZANI
IZDAJNICI DF-a—–DEMOKRATE-CETNICI su oni koji podrzavaju da se ulice nazovu imenima ratnih zlocinaca,oni koji svakog dana pokazuju da su podrzavaoci fasizma i nacionalizma 100 X su gori od DF!