Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Danilovgrad: Ima li poslanik pravo da javno iznosi neistinu?

Ukoliko je poslanik Bojović isfrustriran zbog informacije ko će u Beogradu biti izabran za novog mitropolita Crnogorsko-primorske mitropolije (SPC), svoj bijes i nezadovoljstvo treba da usmjeri na drugu adresu, poručuju iz DPS-a

U toku jučerašnje rasprave o izmjenama Zakona o osnovnom obrazovanju, u Skupštini Crne Gore, poslanik DF-a Dragan Bojović iznio je apsolutnu neistinu, narodski rečeno laž. Tačnije, izjavio je da se u Osnovnoj školi „Njegoš“ u Spužu redovno održavavaju sastanci DPS-a i na taj način obmanuo javnost, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

“Ovakvo iznošenje neistine smatramo napadom, ne samo na DPS-a, nego na čast i ugled direktorice škole Smiljke Pavićević, o čijem profesionalnom radu mogu da posvjedoče ne samo zaposleni, nego i učenici ove škole i njihovi roditelji. Odgovorno tvrdimo da se u osnovnoj školi u Spužu sastanci DPS-a nikada ne održavaju, već u prostorijama partije ili Mjesne zajednice koje mogu koristiti i svi drugi politički subjekti u našoj opštini”, naveli su u saopštenju.

Ukoliko je, kako kažu, poslanik Bojović “isfrustriran zbog informacije ko će u Beogradu biti izabran za novog mitropolita Crnogorsko-primorske mitropolije (SPC), svoj bijes i nezadovoljstvo treba da usmjeri na drugu adresu”.

“Ili možda misli da će iznoseći lažne činjenice olakšati smjenu trenutne direktorice, uvažene gospođe Pavićević, i na taj način stvoriti pretpostavke da još nekog člana svoje uže porodice uhljebi po dubini ili visini (ako takvih više uopšte ima)”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve