Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Danilovgrad: Daljim snaženjem naše partije obezbjeđujemo nastavak evropskog puta Crne Gore

Na juče održanoj 8. Opštinskoj izbornoj konferenciji u Danilovgradu, nastavljeno je kadrovsko snaženje partije u cilju reformisanja rada stranke i intenziviranja komunikacije sa građanima. Izabran je novi sastav Opštinskog odbora koji broji 47 članova

Na juče održanoj 8. Opštinskoj izbornoj konferenciji u Danilovgradu, nastavljeno je kadrovsko snaženje partije u cilju reformisanja rada stranke i intenziviranja komunikacije sa građanima. Izabran je novi sastav Opštinskog odbora koji broji 47 članova.

Prisutne je pozdravio potpredsjednik partije Jevto Eraković koji je istakao da nema razloga da budemo zabrinuti ni za budućnost Danilovgrada, ni za budućnost države.

“Odavde su uvijek kretale iskre slobode, ali i iskre napretka. Pokažimo da Danilovgrad treba da bude tačka oko koje će se okupljati crnogorska misao i crnogorska nit, te da će nas ovdje napredne ideje dovesti do novih pobjeda i očuvanja naše Crne Gore”, poručio je Eraković.

Član Predsjedništva Draško Došljak naglasio je da je Danilovgrad uvijek bio postament DPS-a, te da je zadatak partije da kroz odgovornost reformi ponovo pridobije povjerenje građana i bude motor koji će Crnu Goru voditi ka EU.

“Pristupili smo reformi naše partije samo iz jednog cilja, a to je da ne dozvolimo dalje propadanje naše Crne Gore”, zaključio je Došljak.

Na sastanku je izveden zajednički zaključak da nema ništa važnije, ništa bolje i ništa superiornije od onoga za šta se DPS zalaže – da Crna Gora nastavi svoj evropski put.

Konferenciji su pored Erakovića i Došljaka prisustvovali koordinator DPS ispred Izvršnog odbora Andrija Radman, predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad Vukota Stanišić, predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, kao i drugi gosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve