Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Danilovgrad: Crna Gora ima stručne, odgovorne ljude i institucije

Na sjednici kojom je predsjedaao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19

Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Foto: DPS

Na sjednici kojom je predsjedaao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19.

Takođe, pohvaljenje su mjere i preporuke koje su Vlada i lokalna uprava donijeli u cilju prevazilaženja posledica izazvanih pojaviom pandemije.

Istaknuta je veoma dobra saradnja lokalne uprave sa NKT-om, kao i Institutom za javno zdravlje. Najvećazahvalnost  upućena je članovima NKT-a, ali i građanima koji su iskazali odgovornost i koji su poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve