Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Da li je sramna odluka donijeta na Glavnom odboru URA ili na jučerašnjem sastanku vlasnika Vijesti sa Gojkom Perovićem?

Ova partija je zakucala posljednji ekser u kovčeg svog lažnog građanskog opredjeljenja

Odlukom Glavnog odbora URE da podrži izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koje su pisane u hramovima Srpske pravoslavne crkve i isporučene Vladi na hitno usvajanje, ova partija je zakucala posljednji ekser u kovčeg svog lažnog građanskog opredjeljenja, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Da bi dobili funkcije u izvršnoj vlasti, i na taj način zastupali interese dijela tajkunskog lobija, pojedinci u ovoj partiji su pristali da pogaze sve principe iza kojih su se skrivali u izbornoj kampanji, otvoreno varajući svoje suverenistički i građanski orijentisane birače. Jadan je alibi koji su ponudili javnosti, da se usvajanjem ovakvog nakaradnog zakonskog rješenja, smanjuju podjele u društvu. Podjednako jedan kao i uloga koja je URI dodijeljena, u ovom lutkarskom pozorištu od Vlade, gdje konce drži SPC”, navode iz DPS-a.

Za kraj pitaju URA-u.

“I na kraju, Abazović je dužan da odgovori da li je sinoćnja odluka URA, da glasa za otuđivanje vjerskih i sakralnih objekata koji su vlasništvo države Crne Gore, donijeta juče u Petrovcu na sastanku medijskih tajkuna Miodraga Perovića i Željka Ivanovića sa protojerejem Gojkom Perovićem i ostalim sveštenicima ili na Glavnom odboru ove stranke”, pita DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
23.12.2020-10:50 10:50

IZDAJICE CG CE odgovarat za sva zla UCINJENA I NANIJETA Crnogorcima jedinoj matici ”Ona me podsjeća na voljene dane, ona meni vraća izgubljene dane… U srcu je nosim ne dam da je kradu ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Kad sam bio mali imao sam svoj pravac, svi su bili radikali, a ja liberalac. Oni su me tada ćerali odavde ja sam pjev'o Majska zoro, oni Bože pravde”

Nikkla
23.12.2020-10:54 10:54

Da vidimo sta ce Milo uraditi. Ako potpiše zakon isti ste kao URA. Na glasanju će se vidjeti ko je vjera a ko nevjera