Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Crnogorski Koštunica Zdravko Krivokapić opet loše informisan

Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji – Nebojšu Medojevića, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista

Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji – Nebojšu Medojevića, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista.

foto Logo

“Taman kad smo postali imuni na Krivokapićeve besmislice – od uvođenja dinara, do retorske upitanosti “kako neko može biti terorista ako je američki državljanin (a pritom je baš u Americi osuđen za terorizam?!)”, on je crnogorsku javnost zapanjio ovim bezočnim neistinama koje je vjerujemo izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti”, navode u DPS-u.

Kako ističu, tom sramnom izjavom potencijalni mandatar samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan.

“Izjavama poput ove, ili one o DPS koji daje desetine miliona da prekroji izbornu volju, uz populizam i demagogiju kojima je nadmašio i Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta. Vjerujemo da će se ispuniti želja gospodina Krivokapića da postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade. Tada od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih smo se nagledali u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore”, poručuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve