Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Cetinje: Mrvaljević prešao put od protivnika partijskih zapošljavanja do sopstvenog uhljebljenja na direktorsko mjesto

Osvježilo, nema što, poručuju iz cetinjskog DPS-a

Vlada Crne Gore je nastavila sa nezakonitim smjenjivanjima i zapošljavanjima po “dubini i širini”. Za najnoviji primjer partijskog zapošljavanja istaknuto je da je: “ekspert sa dugogodišnjim radnim opusom koji je stekao enormno pravničko iskustvo”, saopštio je Odbor DPS Prijestonice reagujući na imenovanje Danila Mrvaljevića iz Demokrata za vršioca dužnosti direktora Državnog arhiva Crne Gore.

Da nije tragično, kažu, bilo bi smiješno.

“Poput njegovog predsjednika Bečića koji je istakao da ih fotelje ne zanimaju, i novi direktor Državnog arhiva, lokalni vođa Demokrata Danilo Mrvaljević, bio je dugogodišnji protivnik partijskog zapošljavanja. Ali poslije tog i sličnog dugogodišnjeg papagajskog ponavljanja kao i stava da je vlast koju je činio DPS partijski zapošljavala, konačno sjede u fotelju, ni manje ni više – direktora jedne od najznačajnijih nacionalnih ustanova kulture”, navode u saopštenju.

Osvježilo, nema što, poručuju iz cetinjskog DPS-a.

“Nego, vjerovatno ga je za to mjesto, kako je navedeno, preporučilo “enormno pravničko iskustvo”. Međutim, građanima Cetinja je i ovog puta sve jasno, a to će i pokazati 5. decembra. Znaju oni dobro da li je Mrvaljeviću za partijsko uhljebljenje preporuka bila njegovo “enormno pravničko iskustvo”, ili pak podrška ustoličenju mitropolita Srpske crkve i upotrebe sile prema njima”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve