Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Cetinje: Članovima SDP-a nedostaje da budu na rukovodećim mjestima

DPS kao najjača partija na Cetinju pozdravlja i podržava realizaciju svih projekata koje realizuje Vlada Crne Gore i lokalna uprava. Upravo je, kako dodaju,  iz tih razloga, ali prije svega kao Cetinjanin Miloš Ražnatović prisustvovao ovom događaju

Svi članovi Socijaldemokratske pratije nekada su bili na rukovodećim mjestima pa im očigledno to i danas nedostaje, poručuju iz cetinjskog DPS-a.

Ranije je iz SDP-a Prijestonice poručeno da predsjednik OO DPS Cetinje Miloš Ražnatović zloupotrebljava javne događaje za promociju svoje partije.

“Još jedan tužan pokušaj partije u nestajanju da kroz politikanstvo i tračarenje pokuša da skrene pažnju na sebe i još ponekog građanina Cetinja podsjeti da postoji. Koliko smo u saznanju ne postoji zakonska odredba, ili bar mi nijesmo upoznati da postoji, po kojoj je bilo kome zabranjeno da prisustvuje događajima koji promovišu pokretanje projekata koji unapređuju život građana Cetinja”, naveli su iz cetinjskog DPS-a.

DPS kao najjača partija na Cetinju pozdravlja i podržava realizaciju svih projekata koje realizuje Vlada Crne Gore i lokalna uprava. Upravo je, kako dodaju,  iz tih razloga, ali prije svega kao Cetinjanin Miloš Ražnatović prisustvovao ovom događaju.

“Tužno je da niko od predstavnika SDP-a nije prisustvovao ili bar javno podržao izgradnju objekta u kome će 65 porodica riješiti životno pitanje. Tako da savjetujemo gospodi iz SDP-a da se umjesto što iza ćoškova i prate ljude po Cetinju, da se late nekog ozbiljnog posla i za početak podrže izgradnju ovog objekta. Što se tiče kuloarskih priča oko partijskog zapošljavanja, poručujemo im da ne mjere sve svojim metrom. Razumijemo potrebu Stranke Decenijskih Parazita (SDP) da u pokušaju bijega sa političke margine izvrću činjenice i iznose neistine”, navode iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve