Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Za Carevićeva nepočinstva nebo je granica, Carinvest krade vodu od građana

Iz DPS Budva ocjenjuju da Carevići tako nastavljaju sa demonstracijom sile i moći, ne mareći za dobrobit građana, bilo da su oni u Budvi ili Višnjevi gdje zbog radova njihove firme svakodnevno funkcionisanje tamošnjih žitelja postaje nepodnošljivo

Samo što pomislimo da niže i lošije ne može, prvi čovjek Budve Marko Carević nas svojim novim nezakonitim radnjama demantuje. Naime, kamioni njegove porodične firme Carinvest svakoga dana vodu koja im je potrebna za sve radove koje izvode, koriste iz Službe zaštite i spasavanja. Dakle, firma Carinvest posluje na teret građana, i krade vodu od njih, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Kako su naveli iz te partije, količina vode koju Carinvest koristi nije mala i sve bi bilo u redu da se istom snabdijevaju u okviru svoje firme kako bi je i plaćali. Na ovaj način Carevići svojoj kompaniji olakšavaju poslovanje ne plaćajući vodu već umjesto njih to čine građani.

“Stoga pozivamo nadležne organe da reaguju i ispitaju ovaj skandalozan čin kompanije Carinvest, koji izlazi iz okvira zakona, a pada na teret građana”, piše u saopštenju.

Iz DPS Budva ocjenjuju da Carevići tako nastavljaju sa demonstracijom sile i moći, ne mareći za dobrobit građana, bilo da su oni u Budvi ili Višnjevi gdje zbog radova njihove firme svakodnevno funkcionisanje tamošnjih žitelja postaje nepodnošljivo.

“Predsjedniče svih građana” u Budvi, za Vaša nepočinstva izgleda, da je samo nebo granica. Vi pred odlazak u političku prošlost 5. juna pokušavate što više da ugrabite i ponesete. Ne trudite se, sve ćete morati da vratite na svoje mjesto”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve