Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Vratićemo našem gradu lice turističke prijestonice

Kako naglašavaju, neznaveni i maliciozni predstavnici opozicionih partija došli su na skupštinsko zasijedanje lokalnog parlamenta, s namjerom da uličnim manirima i opstrukcijama spriječe odborničku većinu da usvoji set ekonomskih olakšica za sve naše građane

Javno dripačko ponašanje, maltretiranje ljudi, tajno zastrašivanje čestitih građana, laži i podvale i njihove prljave pare – sve im je uzalud. Vratićemo našoj Budvi lice turističke prijestonice, poručili su iz DPS-a Budva.

Kako naglašavaju, neznaveni i maliciozni predstavnici opozicionih partija došli su na skupštinsko zasijedanje lokalnog parlamenta, s namjerom da uličnim manirima i opstrukcijama spriječe odborničku većinu da usvoji set ekonomskih olakšica za sve naše građane.

“Poručujemo im da smo prepoznali pozadinu i stvarni cilj ovih opstrukcija. Namjera im je bila odbrana njihove TV Bastilje – RTV Budva, koju su zloupotrijebili na najgrublji način, pretvarajući je u oglašivača i primitivnog psovača jedne političke opcije. Kao što se moglo vidjeti na SO, usvojen je set ekonomskih mjera koji olakšava građanima poziciju u odnosu na potraživanja koja prema njima ima lokalna samouprava”, naglašavaju iz budvanskog DPS-a.

Nažalost, kako dodaju, njihovi politički protivnici još jednom su pokazali da nemaju razumijevanja za potrebe građana, pa je i konačno postalo jasno da je njima važniji bilo koji lični interes, makar u vidu minuta više zastupljenosti u medijima.

“DPS sprovodi ozbiljnu politiku i brine o građanima, pa je zato predsjednik Opštine i naveo razloge hitnosti, koji su proslijeđeni predsjednici Skupštine na dalje postupanje. Sve što smo i u maju tražili od tadašnje vlasti bilo je poštovanje procedura i zakona. Nasuprot tome, naši politički protivnici izabrali su drugačiji put, put siledžijstva, vrijeđanja i prijetnji. Svjesni da se bliži 30. avgust i naša neminovna pobjeda, nad retrogradnom politikom koju predstavljaju, oni postaju iz dana u dan nervozniji i razdražljiviji”, ističu u ovoj partiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve