Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Prije nego što zakuca pravda i na vaša vrata, sudiće vam građani na izborima

No, kako kažu u DPS-u, pravda je spora, ali dostižna

Za razliku od budvanskog DF-a, Milan Tičić nema potrebu, a ni razlog, da se od bilo koga i bilo čega krije, a čelnici Fronta, i bivši i sadašnji, itekako imaju, mada će im to sve teže polaziti za rukom, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Budva u reagovanju na saopštenje Demokratskog fronta.

“Nakon objavljenih kontroverznih snimaka koji svjedoče o vezama Marka Carevića i njegovih partnera iz DF-a i URA-e, sa bezbjednosno interesantnim licima iz Budve, jasno se vidjela i čula njihova pretenzija da kadriraju u bezbjednosnom sektoru. U mjesecima pred nama, vidjećemo šta se još skriva od očiju budvanske javnosti”, navode u saopštenju.

Takođe, dodaju, tek treba da “budemo upoznati da li će pomenuta kabadahijska politička družina biti predmet izviđajnih radnji od strane tužilaštva, povodom ovog nezapamćenog skandala”.

“Nećemo prestati da upozoravamo nadležne organe ni da je ostalo neistraženo, i za sad, još uvijek neprocesuirano, kako je Marko Carević kao prikriveni podizvođač, pobjeđivao na tenderima koje je sam raspisivao kao bivši prvi čovjek opštine. Nema još uvijek abera iz tužilaštva ni povodom nelegalne uzurpacije pola miliona hektara državnog zemljišta na Krimovici, od strane bivšeg predsjednika Opštine Budva”, ističu iz budvanskog DPS-a.

No, kako kažu u DPS-u, pravda je spora, ali dostižna.

“Zakucaće i na vrata onih kojima su usta puna poštenja, a koji su zloupotrijebili upravljanje Budvom da završe neke sopstvene poslove. Zna se to u Budvi. Zato će svima njima, prije pravosudnih organa, suditi građani na predstojećim lokalnim izborima. Oni će izreći kaznu i smijeniti vlast koja je brojnim nepočinstvima i kršenjem zakona, ugled naše opštine bacila pod noge, i nekadašnju metropolu crnogorskog turizma, pretvorila u destinaciju za izbjegavanje”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uros
10.08.2022-13:28 13:28

Ovi se ponasaju kao da nikad nijesu bili vlast, a da narod ima pamcenje ne duze od 2 godine. Prvo decko moramo sacekati da pravda stigne mnoge iz partije kojoj pripadas. Pa kada oni budu odgovarali, onda neka odgovaraju i ostali.

BobZeković
10.08.2022-15:11 15:11

Milan Tičić, čovjek bez mrlje, mane i straha, može biti i postati što god hoće. Izabrao je da bude skroman, vrijedan, pametan, uporan borac za pravdu i stinu, za dobrobit svakog građanina Budve i Crne Gore. Crna Goa treba još puno Milana Tičića za svoju i svojih građana sreću.