Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva poručuje Demokratama: Razotkrivaćemo vaše zloupotrebe, a vi samo vrijeđajte

Bez obzira na sve, to nije opravdanje za uvrede koje upućuju na račun naših odbornika. Ipak, i pored pokušaja da nevaspitanjem pobjegnu od činjenica koje ih kompromituju, moramo da ih razočaramo: bavićemo se upravo onim od čega najviše zaziru

Razotkrivanje zloupotreba i namještanja poslova u Turističkoj organizaciji Budva, onih koje je po nalogu vrha svoje partije sprovodio direktor Franović, kao i sve ono što je argumentovano na račun Demagoga iznijeto u Skupštini, isprovociralo je histeriju i frustraciju u njihovim redovima, saopštio je Marko Vuković, predsjednik kluba odbornika DPS Budva.

“Bez obzira na sve, to nije opravdanje za uvrede koje upućuju na račun naših odbornika. Ipak, i pored pokušaja da nevaspitanjem pobjegnu od činjenica koje ih kompromituju, moramo da ih razočaramo: bavićemo se upravo onim od čega najviše zaziru. Razotkrivanjem vaše demagogije iza koje stoje namješteni poslovi, tenderi, partijska zapošljavanja. Dakle, za vrijeme dvogodišnjeg upravljanja Turističkom organizacijom Budva, direktor Franović i Demokrate su namjestile sve moguće poslove korporaciji Sky iz Beograda”, kazao je Vuković.

Prema njegovim riječima po nalogu Franovića sve pristigle ponude su slate na email adresu pomenute firme da bi se uklopile i bile najpovoljnije.

“Nije tajna ni da je koncert Tonija Cetinskog plaćen ove godine duplo više nego godinu ranije. Takođe nije tajna ni da je informacioni sistem GIS plaćen a da ga nismo dobili, jer isti materijal, istog tiraža, kod iste štamparije plaćen trostruko više nego godinu ranije. Da su o trošku Turističke organizacije, Demokrate obilazile London i da nikada nije toliko novca potrošeno za sajam koji se održavao u tom gradu. Kao posljedicu takvog upavljanja Turističkom organizacijom imamo pad Budve u ukupnom turističkom prometu Crne Gore sa 50 na 45 procenata”, naveo je Vuković.

On tvrdi da je javna tajna da su Demokrate isključile Franovića iz organa partije u Budvi, da su mu dali otpremninu bez obzira sto je bio vršilac dužnosti, samo da bi ćutao o tome po čijem je nalogu namještao poslove i ko mu je slao instrukcije na papirićima.

“A, što se tiče članova novog menadžmenta Turističke organizacije, ne možemo a da ne konstatujemo, da su se mnogi od njih profesionalno izgradili radeći u državnim institucijama, koje su od osnivanja vodili kadrovi vama omrznutog DPS-a. U skladu sa tom činjenicom, nadamo se da će postupiti profesionalno i po savjesti, te da će obavjestiti širu javnost o sumnjivim poslovima koje je Franović zajedno sa Demokratama radio u ime i za račun Turističke oganizacije Budva, a na štetu svih poreskih obveznika i građana Budve. U međuvremenu, Demokrate nastavite da vrijeđate, od vas se ni ne očekuje bolje. Na svaku vašu uvredu, odgovorićemo novom činjenicom i dokazom o vašoj korupciji i nesposobnosti”, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve