Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva poručuje Demokratama: Demagogijom i populizmom sakrivate svoju nesposobnost

“U moru najblaže rečeno “problematičnih” izvještaja, posebno je inspirativan onaj koji se odnosi na mladu nadu Bečićevih demagoga – Martina Zenovića. Njegovim angažmanom na mjesto direktora “Sportsko rekreativnog centra”, demagozi su uspjeli da nas ubijede kako u perspektivi možemo imati čak gori kadar od njihovog čuvenog Franovića, direktora Turističke organizacije Budve”, dodaju iz DPS

Skupštinsko zasijedanje lokalnog parlamenta u Budvi otkrilo je dosta stvari koje vladajuća koalicija pokušava da sakrije od očiju budvanske javnosti, poručili su iz OO DPS Budva.

“U moru najblaže rečeno “problematičnih” izvještaja, posebno je inspirativan onaj koji se odnosi na mladu nadu Bečićevih demagoga – Martina Zenovića. Njegovim angažmanom na mjesto direktora “Sportsko rekreativnog centra”, demagozi su uspjeli da nas ubijede kako u perspektivi možemo imati čak gori kadar od njihovog čuvenog Franovića, direktora Turističke organizacije Budve”, dodaju oni.

Kako ističu, najprije je Zenović neregularno imenovan na tu funkciju, a nakon toga je uslijedio izvještaj inspektora rada o nezakonitom izboru direktora i jasnim smjernicama da se greška ispravi.

“Naravno, do današnjeg dana to nije učinjeno. Postoji i negativno mišljenje Ministarstva javne uprave, koje je zatražio Sekrtarijat za društvene djelatnosti. Zatim sporni ugovor sa advokatom, uradjen bez znanja odbora direktora i bez javnog poziva, pa onda, otpis dugovanja PUK “Stari grad” Budva, čiji je osnivač najbliži srodnik mladjanog Zenović”, dodaju iz DPS-a.

Poručuju da je sada jasno zašto je Skupština odbacila plan rada i finansijski plan “Sportsko – rekreativnog centra Budva”.

“Sam tok sjednice bio je toliko mučan za mlađanog Zenovića, vjerovatno svjesnog da neće uspjeti da se “izvuče”, kao njegov partijski drugar Franović i pobjegne od suda šire javnosti. Sve ovo, stvorilo je kod njega vidnu nervozu koja se ubrzo prenijela na njegove partijske kolege. Shvativši da se Zenović nalazi u mat poziciji i da izvješaj neće biti usvojen, upomoć je pritekao neizbježni Miomir Pejović. Kršenjem procedure, uznemiren zbog situacije u kojoj se našao njihov kadar, pokušao je da se dočepa skupštinske govornice i održi  kvazi moralnu propovijed ostalim koalicionim partnerima”, navode oni.

Iz budvanskog DPS-a poručuju Demokratama da ovim slučajem i svakim sličnim vezanim za njihovu kadrovsku politiku, uvjeravaju i od goreg možete gore.

“Jasno je da vi politički program nemate, da su vam kadrovi nesposobni, da imate hroničan nedostatka ideje da bilo šta razvojno uradite za grad. Jedino što vam ne fali to je negativna energija koju širite na ostale koalicione partnere, i naravno demagogija i populizam kojima pokušavate da zasijenite svoju nesposobnost da vodite ovaj grad”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve