Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Partijsko zapošljavanje, nepotizam i bahatost budvanske vlasti

U bahatosti prednjači šef kabineta Nikola Jovanović, čuvena sedmica, koji je čak i u periodu kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme, svaki mjesec uredno primao 40 sati prekovremeno! Jovanoviću je i to bilo malo, pa je svaki mjesec na platu dobijao još 100 eura za odvojeni život

Budvanski administrativni aparat je pred pucanjem. Usljed partijskog zapošljavanja, svakog dana broj zaposlenih u budvanskoj Opštini i lokalnim preduzećima se povećava. Nepotizam i bahatost čelnih ljudi u Opštini, Vodovodu, Komunalnom preduzeću, Komunalnoj policiji, Parking servisu je svakodnevnica, ocijenili su iz DPS Budva.

-Po dubini i širini i po sistemu “svako zapošljava svoga”, uhljebljuju se partijski članovi i aktivisti. Opština Budva broji nevjerovatnih gotovo 500 zaposlenih, a glavni rivalitet po tom pitanju se vodi između DF i Demokrata. Priča se da za svakog novozaposlenog “frontovca”, u inat Demokrate zapošljavaju po dvojicu svojih. Sada u zgradi Opštine nastaje ozbiljan problem ako se tog dana na poslu pojave svi zaposleni, jer na 4 stolice dolazi 6 zaposlenih. Angažuju se i oni “zaslužni” penzioneri, koji su iz te iste Opštine nedavno uzeli otpremninu. U bahatosti prednjači šef kabineta Nikola Jovanović, čuvena “sedmica”, koji je čak i u periodu kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme, svaki mjesec uredno primao 40 sati prekovremeno! Jovanoviću je i to bilo malo, pa je svaki mjesec na platu dobijao još 100 eura za odvojeni život. Odvojen od koga, postavlja se pitanje, jer zadnje dvije godine živi sa porodicom u Budvi – navodi se u saopštenju.

Kako su zaključili, o zapošljavanjima u opštinskim preduzećima slijedi u nastavcima…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve