Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Ne bježite u fašizam, recite građanima istinu o vašim primanjima

Onaj ko vjeruje svojim očima, a ne gospodinu Jovanoviću, vidi da je on primao novac i za prekovremene sate kao i navedeni iznos na osnovu ''odvojenog života'', poručuju iz budvanskog DPS-a

Čudno je da šef kabineta Marka Carevića u svakom saopštenju ima potrebu da spominje Hitlera i nacizam, i da sa tom izopačenom ideologijom poistovjećuje druge, iako ni na jednom skupu, on, Marko Carević i njima slični, ne propuštaju priliku da pjevaju pjesme koje upravo veličaju one koji su sarađivali sa nacistima, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Za razliku od njih, kako ističu, mi smo partija koja baštini istinske vrijednosti crnogorskog društva, slobodu i antifašizam, koje su ugrađane u temelje savremene Crne Gore.

“Carevićev šef kabineta, Jovanović tvrdi da DPS iznosi neistine kada kaže da je on u vrijeme kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme zbog pandemije koronavirusa, dobijao novac za 40 sati prekovremenog rada. Jovanović dalje tvrdi da je neistina da je primao i dodatnih 100 eura svaki mjesec za odvojeni život, iako živi sa porodicom komforno u Budvi. Zarad javnosti dužni smo prezentovati platnu listu Jovanovića, iz koje se jasno vidi istinitost svega onoga što smo naveli. Onaj ko vjeruje svojim očima, a ne gospodinu Jovanoviću, vidi da je on primao novac i za prekovremene sate kao i navedeni iznos na osnovu “odvojenog života””, naveli su u saopštenju.

FOTO: DPS

Jovanoviću, svima je očigledno da, kako ističu iz budvanskog DPS-a, građane Budve obmanjujete.

“Jer kad razotkrijemo vašu “skromnost” i činjenicu da je preko 2 hiljade eura dato za vaš rad, da ste radili prekovremeno iako je Opština radila skraćeno, kao i da ste naplaćivali “odvojen život” bez osnova, jasno je zašto bježite u temu fašizma – da biste kao Carevićev udarni jurišnik, sakrili sve vaše marifetluke”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve