Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Mikijelj vrši mobing prema zaposlenima koji su mu partijski nepodobni i upošljava podobne

Iz DPS Budva ocjenjuju da je Mikijelj motivisan političkim revanšizmom jer, kako navode, nije naišao na podršku tih radnika

Direktor JP Morskog dobra Mladen Mikijelj vrši progon svih onih koju nijesu glasali za njega i njegovog rođaka – mentora (MarkaCarevića, saopštili su iz OO DPS Budva.

Kako su istakli, to zna cijela Budva i cijela Crna Gora.

“Znaju i sadašnji radnici a i bivši. Znaju i njihove porodice kakav progon sprovodite. Znaju kako ih “sporazumno” šaljete kućama i ostavljate bez posla. To radite lično Vi i vaš posilni Andrej Purić koji “ubjeđuje” svoje dojučerašnje kolege i usput provjerava njihove moralno-političke i ljudske kvalitete. Vršite nezapamćen mobing prema radnicima koji su zaposleni po zakonima ove države, i to se svetite ljudima koji posjeduju visoko obrazovanje, koji su stručni i imaju višegodišnje iskustvo. Zaposlenim koji su diplome sticali i na evropskim renomiranim univerzitetima, a nijesu ih kupovali po regionu”, navode u saopštenju.

Iz DPS Budva ocjenjuju da je Mikijelj motivisan političkim revanšizmom jer, kako navode, nije naišao na podršku tih radnika.

“Radite to direktore Mikijelju svakodnevno. Time se jedino i bavite, motivisani revanšizmom jer vas većina tih radnika ne podržava. Ni vašu politiku, niti vas lično. Vaše političke saborce zapošljavate bez konkursa i po širini i po dubini. To znaju od Ulcinja do Herceg Novog. Odgovorite ako smijete: koliko ste zaposlili svojih partijskih drugova od marta? Da li vam fali stolica u preduzeću? Po kom zakonu ste ih primili? Koliko imate ugovora o djelu? Odgovorite kako ste izigrali Zakon o radu. Nemojte samo reći da su ovi što ih sada zapošljavate eksperti”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve