Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Ko nam to priča o poštenju, a ne odgovara na pitanje koliko je hektara državnog zemljišta uzurpirao Carević

Na kraju, stavite prst na čelo i razmislite, šta pravi razliku između evropskog šampiona u vaterpolu i vozača kamiona koji uzurpira državno zemljište

Čitajući saopštenje Demokratskog fronta u Budvi, koje je, kao i uvijek, daleko od pristojne komunikacije, stičemo utisak da im je pozlilo od pretjerane konzumacije jela i pića u čast skandaloznog otvaranja sezone gdje su spucali hiljade eura, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Zato se nećemo posebno udubljivati u analizu pubertetskog pamfleta uvreda, ali ćemo im još jednom ponoviti pitanja zbog kojih su se toliko uzrujali. Bez uvreda i prijetnji, uz relevantne izvore i dostupnu dokumentaciju.

Ko je genijalac iz vaših redova kome je palo na pamet da usred krize koja je snažno pogodila naše građane organizuje otvaranje turističke sezone uz večeru, gdje gosti za jednim stolom, za jedno veče, treba da popiju i pojedu 1.600 eura, odnosno, skoro četiri prosječne crnogorske plate?”, upitali su oni.

Iz DPS Budva su upitali i za koga je organizovan ovaj performans, “pošto je jasno da je astronomska cifra za samo prisustvo i večeru, bila prilagođena samo lokalnim buržujima iz DF-a?”

“Iako su, funkcionerima DF-a sa državnog i lokalnog nivoa, puna usta priče o skromnom životu, jednakosti i socijalnoj pravdi, da li im je možda palo na pamet koliko njihovih glasača može da plati takvu večeru?

Da li je tačno da je ovaj događaj bio planiran kao završna izborna manifestacija DF-a u Budvi, za izbore koji su prvobitno bili raspisani 5. juna?”, navode u saopštenju, te dodaju:

“Evo i par trik pitanja, za razmrdavanje moždanih vijuga:

– Ko nam to priča o poštenju, a ne odgovara na pitanje, koliko je hektara državnog zemljišta uzurpirao Marko Bato Carević?

– Kako se zove najpoznatiji podizvođač u Budvi koji je pobjeđivao na tenderima koje je sam raspisivao?

– Ko zaliježe prilikom intoniranja državne himne, a kandiduje se da bude na čelu grada u državi koju ne priznaje?

– Da li je tačno da se vaš nosilac liste protivno Ustavu i zakonu, nalazi u biračkom spisku Republike Srbije?

Na kraju, stavite prst na čelo i razmislite, šta pravi razliku između evropskog šampiona u vaterpolu i vozača kamiona koji uzurpira državno zemljište. I konačno, kad pričate o krađi, vaši dojučerašnji koalicioni partneri iz vlasti, rekli su vam da predstavljate simbol otimačine po Budvi, i da gore vlasti od vas, nije bilo. Tu ćemo staviti tačku”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve