Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Budva je očekivala promjene nabolje, a dobila najgoru vlast u svojoj istoriji

Nažalost, dobila je vlast koja je gora od svih prethodnih. I sam predsjednik Skupštine Radović, primjećuje da Budvani nikad nijesu svjedočili većim nepočinstvima, od ovih iz vremena vlasti u kojoj je i on učestvovao

Uvođenje prinudne uprave u Opštini Budva očekivan je rezultat djelovanja i rada vladajuće koalicije, koja nikad nije ni imala zajedničke programske ciljeve, već je stvorena na patološkoj mržnji prema našoj partiji i ideji da se od Budve, nekadašnje metropole turizma, napravi jeftino nacionalističko vašarište, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Koalicioni savez spajanja nespojivih, morao je okončati potpunom havarijom na svim nivoima. Ostaće upamćeni kao vlastodržci koji su zarad ličnih interesa, partijskih i familijarnih zapošljavanja, nepotizma, alavih apetita Carevića, Radovića i njihovih saradnika, potpuno urušili lokalnu samoupravu. Ostavljaju Budvu bez budžeta, bez plana o investicijama i bez pripreme programa za predstojeću turističku sezonu”, navode iz DPS-a.

Sa pravom je, dodaju, Budva očekivala promjenu, jer ova opština zaslužuje novu energiju, nova lica i novu viziju.

“Nažalost, dobila je vlast koja je gora od svih prethodnih. I sam predsjednik Skupštine Radović, primjećuje da Budvani nikad nijesu svjedočili većim nepočinstvima, od ovih iz vremena vlasti u kojoj je i on učestvovao.

Ali, naši sugrađani i naša opština nemaju ništa od Radovićevog zakašnjelog slijeganja ramenima. Njih svakako čeka neizvjestan period, kao i novi izbori, na kojima greška iz 30. avgusta 2020. godine ne smije da se ponovi”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve