Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Budva gori, a Carević se bavi izborima u Srbiji

I ne samo da aktivno prati političku zbilju u susjednoj državi nego, kako navode,  još i daje sebi za pravo da njenim građanima sugeriše na koji način bi trebalo da glasaju

Nastavlja se saga o potpunoj nebrizi prema gradu koju, nažalost svih nas, personifikuje predsjednik Opštine Budva Marko Carević, za vrijeme čijeg mandata Budva nije imala nijedan razvojni projekat, poručili su iz Opštinskog odbora DPS tog grada.

“Umjesto da se bavi rješavanjem problema s kojima se naš grad suočava i posveti pripremi turističke sezone koja je pred vratima, a od koje najveći dio građanki i građana u našoj opštini i živi tokom cijele godine, prvi čovjek Budve, u svojim najnovijim izjavama veoma motivisano se bavi izborima u Srbiji”, saopštili su iz DPS Budva.

I ne samo da aktivno prati političku zbilju u susjednoj državi nego, kako navode,  još i daje sebi za pravo da njenim građanima sugeriše na koji način bi trebalo da glasaju.

“Tužno je što prvi reprezent vlasti koja je Budvu dovela do prinudne uprave, ali i do potpune blokade lokalne administracije, vrijeme troši na miješanje u politički život susjedne zemlje, dok nam reputacija turističke metropole, zbog njegovog nemara, propada pred očima”, dodali su iz budvanskog DPS.

Pa iznijeli sljedeći prijedlog gradonačelniku tog grada.

“Na kraju, predlažemo gospodinu Careviću da do formalnog uvođenja prinudne uprave, uradi nešto korisno za svoj grad, pa da onda savjetuje druge “tamo daleko” kako da glasaju, da bi onda ti isti ljudi, ako ništa drugo, mogli da kažu: “pa da, poslušaćemo savjet, jer je taj čovjek, ipak, nešto uradio za svoje mjesto””, zaključili su iz DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pi
31.03.2022-16:49 16:49

Q….ima vise u glavu iako sunca ne vidi, nego on