Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva čestitao Ramazanski bajram: Ovo su dani kada je potrebno pružiti ruku svim ljudima dobre volje

Praznik Ramazanskog bajrama je prilika za okupljanje porodice i dragih ljudi. Upućujemo vam iskrene čestitke uz želju da praznik proslavite u radosti, miru i blagostanju sa svojim porodicama, komšijama i dragim prijateljima, saopšteno je iz DPS Budva

Iza nas je mjesec Ramazana, poseban mjesec koji simbolizuje ljubav, praštanje, pomirenje, vjeru i molitvu.

Praznik Ramazanskog bajrama je prilika za okupljanje porodice i dragih ljudi. Upućujemo vam iskrene čestitke uz želju da praznik proslavite u radosti, miru i blagostanju sa svojim porodicama, komšijama i dragim prijateljima, saopšteno je iz DPS Budva.

“Neka vam predstojeći praznični dani, nakon mjeseca molitve i posta, budu putokaz za bolji život i podstrek za međusobno poštovanje, zbližavanje i ljubav. Dani Ramazanskog bajrama izvor su životnih radosti, mira, razumijevanja i solidarnosti i sve nas to podsjeća na decenijski suživot svih stanovnika Budve i Crne Gore, i na mnoge lijepe trenutke koje smo zajedno proveli, na poseban i jedinstveni mozaik koji čini bogatstvo različitosti”, ističu  u DPS Budva.

Ovo su dani, dodaju, kada je potrebno posvetiti se porodici kao stubu najvećih vrijednosti, okrenuti se oko sebe i vođeni Ramazanskim porukama pružiti ruku svim ljudima dobre volje.

“Neka bude berićetan, čestit i blagoslovljen Bajram”, zaključuju u DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve