Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Carevićeva sumnjiva diploma demant premijerovih stavova

''Carević je, kao prvi među jednakima, iz vrha budvanske vlasti, upravo vlasnik jedne od mnoštva, interesantnih diploma''

Jučerašnje izlaganje premijera Krivokapića za vrijeme premijerskog sata bilo je između ostalog i o kupovini diploma. Lijepa prilika da crnogorsku, a prije svega budvansku javnost upoznamo da kupljene diplome i vremešni đaci ipak stanuju u redovima aktuelne budvanske vlasti, poručeno je iz Opštinskog odbora DPS-a Budva

Podsjetili su da je jedan od premijerovih najbližih saradnika iz vremena avgustovskih izbora bio Marko Bato Carević, čiji je redovan gost bio na uzurpiranoj državnoj imovini u selu Krimovice.

“Carević je, kao prvi među jednakima, iz vrha budvanske vlasti, upravo vlasnik jedne od mnoštva, interesantnih diploma. Predsjednik Opštine Budva Carević posjeduje diplomu sa Univerziteta u Travniku u BiH. Carević se odvažio da diplomira, u svojoj 47. godini. Svoju već javnosti prepoznatu svestranost i vrtoglavi uspjeh na svim poljima potvrdio je diplomskim radom na temu posebno blisku njemu, “Uticaj ambalaže na impulsivno ponašanje bosansko-hercegovačkih kupaca”, dodali su iz OO DPS Budva.

Što god ovo značilo, kako napominju, Carević je diplomirao sa devetkom u rodnom gradu nobelovca Andrića, što Carevićevoj diplomi daje posebnu vrijednost.

“Da nije tužno, nažalost i istinito, bilo bi komično! Vjerujemo da je Careviću prilikom skorog obilaska regiona u susret ljetnjoj turističkoj sezoni svratio i do Travnika, čisto da se upozna sa mjestom gdje je završio studije. Vjerovatno je uz čuvene travničke ćevape “ugovorio” i kakav master sa profesorima koji su njegov naučni dosadašnji uradak ocijenili kao “općenito dobar, ali sa značajnim nedostacima”. Kako vrijeme ide za očekivati je da Carević objavi kakav best seler “od paradajza do miliona”, poručili su iz OO DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirko
30.07.2021-16:10 16:10

Travnička kronika

Prda smrda
30.07.2021-19:37 19:37

A što ne kažete da je njegov predhodnik iz dps ( mafijaške stranke) Rajko kuljača bio doktor ekonomije i ako nije znao dje se fakultet nalazi. Ovo je dokaz da su DrPS i df dva lica ista medalje, dva zla od kojih nema manje, ….

gagi
30.07.2021-19:42 19:42

I Zdravinjo je stekao diplomu tj. izmislio toplu vodu,za strucni rad Zdravinjo je imao tesko pitanje “koliko staje ulja u mijenjac brzina Z-750”nekada popularni “fico” i pogodi “u sridu”Zdravinjo,malo manje nego ona “krmaca”piva od 1.5 lit.