Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Carević nedostojan funkcije

Koliko je aktuelni predsjednik Opštine Budva Marko Carević zaista nedorastao politici najbolje svjedoče njegove izjave.

Posljednjim biserom da će, iako umoran od politike, ipak ostati na funkciji do popisa, javno je priznao da planira da zloupotrijebi položaj sa ciljem da utiče na to kako će se građani izjašnjavati na popisu, saopšteno je danas iz OO DPS Budva.

DPS Budva: Carević nedostojan funkcije

“Jer kako drugačije da razumijemo arogantnu i opasnu Carevićevu poruku kad svako ko je elementarno pismen zna da predsjednik jedne Opštine sa popisom stanovništva nema ama baš nikakve veze, ni u formalnom ni u bilo kom drugom smislu, osim eventualne zloupotrebe. Najnoviji nespretni izlet Carevića u javnost, ipak ne treba da čudi jer on u istom maniru dodaje kako njegov privatni biznis “debelo trpi” dok je na funkciji predsjednika Opštine, željeći valjda da nekoga ubijedi kako njegova privatna kompanija nije angažovana kao podizvođač na poslovima koje dodjeljuje Opština Budva”, navode u saopštenju.

Carević, dodaju u DPS Budva, očigledno nikada nije shvatio da biti predsjednik Opštine znači raditi u javnom interesu, otklanja svaku sumnju o sebi najavom da će pobjeći iz politike i ostaviti Budvane na cjedilu u jednoj od najtežih zdravstvenih i ekonomskih kriza u novijoj istoriji.

“Samo da “završi” da popis prođe “kako valja”. Opštinu je okadio, sad je na redu firma. Svaka čast!”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve