Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu

Budvanski DPS poručuje da su smijenjeni predsjednik Opštine i Skupštine opštine Marko Carević i Krsto Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu

Budvanski DPS poručuje da su smijenjeni predsjednik Opštine i Skupštine opštine Marko Carević i Krsto Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu.

foto DPS Budva

Podsjetimo, smijenjeni funkcioneri  danas su “otvorili” Ulicu S53 u budvanskom naselju Dubovica, koja vodi ka zgradama u izgradnji, a koje su namijenjene prosvjetnim radnicima.

“Pretjerano izlaganje jakom suncu, na ledini ispred zgrade Opštine Budva, očigledno nije prijalo Careviću i Radoviću koji i dalje zavaravaju sebe da su lokalni funkcioneri. Ruku na srce, u novoj cirkus ceremoniji takozvanog svečanog otvaranja ulice u Dubovici, najviše razloga za slavlje imao je niko drugi do Carević, koji je, gle čuda, bio podizvođač u ovom, kao i u svakom infrastrukturnom poslu dok je bio na čelu opštine. Najmanje što smo očekivali od grbaljskog umišljenog Njegoša, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma Carinvest ispostavila opštini Budva, za pomenuti projekat”, kažu u budvanskom DPS-u.

U lokalnom DPS-u ističu nemaju iluziju da će im sada, kao što nije ni ranije, reći koliko je novca zaradio od ovog posla.

“Šta tek da kažemo za usamljenog, i od svih ostavljenog Radovića, trik pitanje je da li će do kraja avgustovskog sunca ukapirati, na šta smo ga upozoravali gotovo mjesec dana. Da je izložen, potrošen i odbačen od strane funkcionera iz Podgorice, te da ga čeka postupak pred nadležnim institucijama. Gospodo bivši,  najdobronamjernije vam poručujemo da se sklonite sa sunca i prestanete da maltretirate Budvu i naše sugrađane. Nema razloga da brinete, mi ćemo u narednim danima jasno demistifikovati na koji način se radilo, odnosno džabolebarilo u Budvi, tokom prethodne tri i po godine”, zaključuju u budvanskom Odboru najjače crnogorske partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve