Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, tvrde u OO DPS-a Budva.

“Podsjećamo javnost da je legitimno smijenjena bivša budvanska vlast, predvođena dvojcem Carević – Radović, prije nekoliko dana, pod naletom populizma i niskih pobuda, simulirala otvaranje pasarele u Rafailovićima”, kazali su u DPS-u.

Na osnovu video i foto materijala u DPS-u ističu da je postalo jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići.

“Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve”, ističu u DPS-u.

Prema njihovim riječima, ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom.

“Ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore, od strane onih koji sebe smatraju konkurentima DPS-a nijesu usamljeni. Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU. Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima”, zaključuju u DPS-u.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve