Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Carević i Radović simuliraju lidere i izazivaju podsmijehe sugrađana

Kako poručuju iz DPS-a, dvojac je danas gostovao na pasareli u Rafailovićima, čime su pokazali da se nalaze u posljednjem populističkom stadijumu, o čemu svjedoči patetično lamentiranje pred liftovima za osobe za invaliditetom

Nakon što su smijenjeni predsjednici Opštine i Skupštine Budva Marko Carević i Krsto Radović danas otvorili pasarelu u Rafilovićima, oglasio se budvanski DPS.

Krsto Radović i Marko Carević

“Dvojac Carević-Radović viđen je i danas na jednoj od budvanskih saobraćajnica, gdje su nastavili sa oponašanjem činovničkih i državničkih poslova. Još neoporavljeni od šoka koji im je nanijela demokratska smjena u Skupštini opštine, ali i suočavanje s činjenicom da im je uprkos silnoj želji da u njoj ostanu – fotelja izmakla, predstavnici bivše budvanske vlasti simuliraju lidere i izazivaju podsmijehe sugrađana i prolaznika”, tvrde u lokalnom DPS-u.

Da stvar bude gora po njih, kako poručuju iz DPS-a, dvojac je danas gostovao na pasareli u Rafailovićima, čime su pokazali da se nalaze u posljednjem populističkom stadijumu, o čemu svjedoči patetično lamentiranje pred liftovima za osobe za invaliditetom.

“Prije samo nekoliko dana pokušavali su da parališu saobraćaj u Budvi, nepropisnim parkiranjem službenih vozila, a danas simuliraju otvaranje građevina koje olakšavaju saobraćaj u Budvi. To pokazuje da dvojac ne misli o potrebama građana, i da se političko licemjerstvo otkriva svakom njihovom narednom akcijom. Stoga se unaprijed radujemo novoj epizodi odlazećega cirkusa Carević-Radović”, zaključuju u lokalnom DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
03.07.2020-05:52 05:52

Srbijanska posla :)))))