Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Budva rekorder po broju vatrogasaca

Vatrogasna služba u Budvi danas broji nevjerovatnih 100 zaposlenih, odnosno uhljebljenih, i svi su aktivisti DF, poručuju iz DPS-a

Nova – stara vlast Opštine Budva kao simbol partijskog zapošljavanja afirmiše vatrogasnu službu u ovom gradu. Ta služba danas broji nevjerovatnih 100 zaposlenih, odnosno uhljebljenih, i svi su aktivisti DF. Ovih dana završen je konkurs za zapošljavanje još 30 aktivista ovog političkog subjekta, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Po broju vatrogasaca po glavi stanovnika, kako ističu, Budva i po ovom slučaju postaje evropski i svjetski rekorder.

“Uskoro će Budva imati više vatrogasaca nego Glavni grad Podgorica”, dodaju oni.

DPS Budva je, kako su saopštili, i ranije ukazivao da se u filijalama u naselju Pržno i u Petrovcu svakodnevno uhljebljuju novi partijski kadrovi.

“Nekadašnji plan da Služba zaštite i spašavanja u Opštini Budva uloži novac u osavremenjavanje postojeće i nabavku nove opreme, poput novih specijalizovanih kamiona od 250.000 eura, sada će otići za godišnje zarade još 30 “uhljebljenih” partijskih aktivista”, naveli su iz budvanskog DPS-a.

Prema njihovim riječima, tako će novac svih građana Budve, “sliti se u džepove onih aktivista DF-a koji su sebe popularno nazivali “goloruki narod” na protestima oko šatora kao nagrada zaposlenja na izmišljena radna mjesta za učešće u prošlogodišnjoj izbornoj kampanji”.

“Tako će Budva, poslije brenda “Narodne kuhinje”, čiji bilbordi dočekuju turiste, biti poznata i po ovom kuriozitetu, najveći broj vatrogasaca po glavi stanovnika”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve