Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Božena Jelušić pravda divljački odnos lokalne vlasti u Budvi prema investitorima

Prema njihovim riječima, zbog građana cjelokupne opštine Budva još jednom smo dužni poručiti da njihova lokalna vlast, danas potpomognuta i odobravanjem Vlade, divljačkim potezima tjera renomirane investitore, koji usljed toga razmišljaju da ovog ljeta uopšte i ne posluju u Crnoj Gori

Saopštenje mjesne zajednice “Sveti Stefan” na brzinu sročeno malo dalje od Svetog Stefana, u potpunosti ilustruje svu problematiku o kojoj je juče govorio predsjednik Milo Đukanović., saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Pod punom kontrolom onih koji su i podstakli varvarsko ponašanje, ‘mjesna zajednica’ ovog puta nevješto pokušava da nastupa na terenu politike, baš kao što to već godinama čine i tvorci njihovog ‘saopštenja'”, navode iz DPS-a Budva.

Prema njihovim riječima, zbog građana cjelokupne opštine Budva još jednom smo dužni poručiti da njihova lokalna vlast, danas potpomognuta i odobravanjem Vlade, divljačkim potezima tjera renomirane investitore, koji usljed toga razmišljaju da ovog ljeta uopšte i ne posluju u Crnoj Gori.

“Ne sporimo da bi time bio ostvaren cilj pojedinaca – ali, riječ je o momentu koji bi bio poguban i po crnogorski turizam i po našu privredu u cjelini. Podjednako je neodgovorno tu politiku tjeranja renomiranih investitora predstavljati kao ‘rušenje ograde’, kako to čini Božena Jelušić, pravdajući divljaštvo svojih političkih partnera”, kazali su iz DPS-a Budva.

Kako dodaju, kao osoba koja dolazi iz grada sasvim okrenutog turizmu, gospođa Jelušić jako dobro zna šta znači najava Amana da ovog ljeta njihovi objekti u Crnoj Gori možda neće ni raditi, upravo zahvaljujući necivilizovanom ponašanju rukovodstva Opštine Budva.

“Umjesto da jednom postupi odgovorno i sagleda kakvu bi štetu mogao izazvati odlazak investitora iz Crne Gore, a arbitražu da ne pominjemo, gospođa Jelušić opet čini ono što joj je od avgusta, očigledno, primarno zanimanje ‘kreči’ nedjela partnera iz nacionalističkog bloka. Bezuspješno”, ističu iz DPS-a Budva.

Umjesto investitora koji najavljuju bijeg, kako kažu, Budva, njeni građani i posjetioci tako će moći da uživaju u sadržajima poput Trga od ćirilice i Guče na moru.

“A, ko zna, možda se trend osveštavanja opštinskih prostorija preseli i na plaže. Na kraju, ono što gospođa Jelušić jako dobro zna, ona je ponajmanje pozvana da govori o uzurpaciji zemljišta u zoni ‘Morskog dobra'”, zaključuju iz DPS-a Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivana
22.04.2021-19:35 19:35

Jelusicka da je voljela CRNU GORU I Crnogorce nebi je izdala i utrla! URA-Zapamtite Crna Gora je Božja miljenicada da nije tako nestala bi za vrijeme okupatora Nemanjića, za vrijeme Bijelog terora 1918, pa i Fakat je da su nas u neku URU izdali najbliži URA na spavanju prije nego je prvi kokot zapjevao, prije i nakon “svijetle majske zore DOKAZ DA JE- DJAVO -STARIJI OD BOGA ! DA JE VJECNA !

Tanja
22.04.2021-20:10 20:10

Pa ona je clan cetnicke urinarne stranke,koliko vidjeh onog dana ona bijase u prvim redovima da rusi. O svojoj divljoj gradnji cuti,ali zasto cutite vi novinari o dvojnim drzavljanstvima koje izmedju ostalog ima i ova urinarna baba!

Crnogorka
23.04.2021-06:43 06:43

Mandic-Jelusic-Knezevic-Milacic-smijeg garantovat da nikad u zivotu nijesu prstom dotakli ni Crnogorsku zastavu niti bilo sto Crnogorsko oni su ZARAZNO bolesni neprijatelji CRNE GORE-Crnogoraca i Manjina zamislite u sred Cetinja Cetnik Milacic nas pozdravlja sa tri prsta koliki je zlikovac!