Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Božović da saopšti saznanja nadležnima, a tužilaštvo i policija da ispitaju klevete

U toj partiji navode da ne znaju da li je Božović kao poslanik koji je prvi put u ovom mandatu ušao u skupštinske klupe, sramnu klevetu, da je neko iz DPS naručivao ubistva, iskoristio da bi se među svojim istomišljenicima samopromovisao ili to zaista i misli

Poslanik koalicije “Za budućnost Crne Gore” Milo Božović je na današnjoj sjednici Skupštine uputio teške kvalifikacije i klevete na račun Demokratske partije socijalista. Zahtijevamo od njega da sva saznanja i informacije javno saopšti i podijeli ih sa nadležnim državnim organima, saopštili su iz DPS-a.

U toj partiji navode da ne znaju da li je Božović kao poslanik koji je prvi put u ovom mandatu ušao u skupštinske klupe, sramnu klevetu, da je neko iz DPS naručivao ubistva, iskoristio da bi se među svojim istomišljenicima samopromovisao ili to zaista i misli.

“Svejedno, političke frustracije pojedinaca i udvaranja radikalnom dijelu biračkog tijela kroz klevete i neosnovane napade na našu partiju, nećemo tolerisati”, naveli su u DPS-u.

Iz te stranke su pozvali Tužilaštvo i policiju da ispitaju te, kako su istakli, klevetničke navode poslanika koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve