Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Božović da odgovori da li je pripadnik Škaljarskog klana, tužilaštvo da hitno reaguje

Podaci i činjenica da se neko ko je, kako navode, ''direktno umiješan u najgore kriminalne radnje nalazi na čelu lokalne vlasti'', kako kažu, ''uznemiravajuće'' su za sve građane Crne Gore, a posebno one koji žive u Budvi

Šokantni podaci koje su danas mediji objavili, a proizilaze iz transkripta SKY ECC komunikacije članova kriminalnog klana, sugerišu da je nekadašnji poslanik Demokratskog fronta a sada (nelegitimni) predsjednik Opštine Budva, Milo Božović, član kriminalne grupe Škaljari, saopšteno je iz Komisije za bezbjednost Demokratske partije socijalista (DPS).

“Tim povodom, od predsjednika Opštine, koji je na nelegalan način došao do ove funkcije, javnost očekuje odgovore: Da li ima veze za međunarodnim švercom kokaina? Da li je koristio kriptovan telefon i u koje svrhe? Da li je koristio svoju poslaničku funkciju u svrhu realizacije interesa pripadnika kriminalnog klana Škaljari? Da li je velika imovina koju posjeduje, na bilo koji način povezana sa švercom droge kako proizilazi iz transkripta”, navodi se u saopštenju DPS komisije.

Podaci i činjenica da se neko ko je, kako navode, “direktno umiješan u najgore kriminalne radnje nalazi na čelu lokalne vlasti”, kako kažu, “uznemiravajuće” su za sve građane Crne Gore, a posebno one koji žive u Budvi.

“S obzirom na težinu optužbi koje se odnose na navodne veze Božovića sa švercom narkotika i ostalim nelegalnim aktivnostima, očekujemo da se hitno oglasi tužilaštvo i postupi po svojoj nadležnosti”, zaključuju iz DPS Komisije za bezbjednost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.09.2022-15:40 15:40

Odgovor zna sva Budva…