Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Bijelo Polje: Predložena dokumenta izuzetno kvalitetna

Izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa Demokratske partije socijalista (DPS) u OO Bijelo Polje ocijenili su izuzetno kvalitetnim i dobrim osloncem za sve aktivnosti i izazove koje tu partiju očekuju u narednom periodu

Izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa Demokratske partije socijalista (DPS) u OO Bijelo Polje ocijenili su izuzetno kvalitetnim i dobrim osloncem za sve aktivnosti i izazove koje tu partiju očekuju u narednom periodu.

Na danas održanoj zajedničkoj sjednica Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje u proširenom sastavu, kojom je predsjedavao predsjednik Admir Mustajbašić razmatrana su predložena kongresna dokumenta DPSCG.

Kao je saopšteno iz OO te partije, u sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora i koordinatori bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.

“Na sjednici je ocijenjeno da su predložena dokumenta izuzetno kvalitetna i kao takva su dobar oslonac za sve aktivnosti i izazove koje nas očekuju u narednom periodu”, navodi se u saopštenju.

Poseban osvrt, kako se dodaje, napravljen je na Izvještaj o radu između dva Kongresa i analiziran je doprinos ovog opštinskog odbora svim izbornim procesima u tom periodu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve