Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Bijelo Polje: Osuđujemo huligansko ponašanje određenih poslanika

Osuđujemo huligansko ponašanje određenog broja poslanika koji su izazvali vandalski incident nezapamćen u istoriji parlamentarizma u Crnoj Gori i kojim su još jednom pokazali nazadnost svog političkog djelovanja

Osuđujemo huligansko ponašanje određenog broja poslanika koji su izazvali vandalski incident nezapamćen u istoriji parlamentarizma u Crnoj Gori i kojim su još jednom pokazali nazadnost svog političkog djelovanja, saopštili su danas iz bjelopoljskog odbora Demokratske partije socijalista.

Bijelo Polje

Kako ističu iz te stranke, na današnjoj sjednici izvršnog odbora DPS Bijelog Polja upućene su čestitke poslanicima koji nijesu doprinosili niti učestvovali u tom nemilom događaju, u kojem su pokazali visok stepen tolerancije.

“Sa sjednice je poručeno da je Bijelo Polje primjer stabilnosti i multietničkog sklada i da su njegovi sugrađani uvijek doprinosili njegovom očuvanju i međusobnom uvažavanju. U aktuelnim dešavanjima dokazali su svoju zrelost i odgovornost, kao i da slobodu i mir smatraju za najveće zajedničko dobro, a da je solidarnost među njihovim sugrađanima imperativ zajedničkog življenja”, dodaju u lokalnom odboru DPS-a.

Poslata je, ističu, i poruka da je multietnički i multivjerski sklad iznad svih interesa i data je podrška institucijama koje rade u interesu očuvanja te vrijednosti kao temeljnog opredjeljenja koje vjekovima baštini Crna Gora.

“Predsjednik OO DPS BP Admir Mustajbašić je uputio novogodišnju i božićnu čestitku svojim sugrađanima koji slave, sa željom da predstojeće praznike provedu u zdravlju i veselju, okruženi svojim najbližim”, zaključuju u DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve