Naslušali smo se prethodnih dana prenaduvanih procjena prisutnih na političkim protestima i lažnih vijesti. Slušali smo kako desetine, pa i stotine hiljada ljudi šetaju ulicama (skoro smo stigli i do miliona!), kako specijalci drugih država dolaze da brane Crnu Goru, kako je eksplodirala Vila Gorica i kako svaki čas slijeću NATO specijalni timovi, poručuju iz DPS-a Bijelo Polje.

I vjerovali smo da smo čuli sve, međutim, kako dodaju, portal Bjelopoljske Novosti je sinoć uspješno demantovao.

“Naime, prema pomenutom portalu, u Bijelom Polju je sinoć na protestu bilo 21.870 građana! Ovo posebno začuđuje ukoliko se zna da su prisutni boravili na ulici čija je površina 1925m2 (dužina 350m a širina 5.5m). Dakle, shodno ovoj logici ispada da je na jednom metru kvadratnom boravilo čak 11 ljudi! Ipak, ovaj podatak je jako značajan budući da on na najbolji način demonstrira do koje mjere organizatori i njihova medijska podrška obmanjuje građane Crne Gore i koliko su beskrupulozni u svojim namjerama”, navode iz DPS-a.

Kako poručuju, te im namjere i ambicije, međutim, neće biti ostvarene, budući da će građani Bijelog Polja i ostalih crnogorskih gradova znati da sačuvaju mir i stabilnost i neće nasjesti na jeftina podmetanja poput ovih.

Komentari

avatar