Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bijelo Polje: “Manipulatori da žive srednjovjekovne snove”

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje osudio je manipulacije koje, kako navode, dolaze sa određenih domaćih i inostranih adresa koje žele destabilizovati državu, te ugroziti mir i prosperitet kojim se Crna Gora nezaustavljivo približava porodici evropskih naroda

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje osudio je manipulacije koje, kako navode, dolaze sa određenih domaćih i inostranih adresa koje žele destabilizovati državu, te ugroziti mir i prosperitet kojim se Crna Gora nezaustavljivo približava porodici evropskih naroda, kojoj prirodno pripada, saopšteno je iz tog OO.

Ilustracija

Oni su, kako je saopšteno, na sastanku održanom juče, a kome je prisustvovao koordinator za Bijelo Polje i zamjenik predsjednika partije Duško Marković, pokazali puno jedinstvo i iskazali podršku Vladi i ostalim državnim organima u realizaciji programa partije.

Podsjećaju da načela partije podrazumijevaju beskropromisnu borbu za državu Crnu Goru kao multietničko i multikofesionalno društvo sa jednakim pravima za sve građane bez obzira na religijske i druge razlike, koja su privatna stvar svakog pojedinca.

“Građani Bijelog Polja nastaviće da skladno žive u miru i slozi kao i vjekovima do sada, a manipulatorima ostavljamo da žive srednjovjekovne snove o teokratiji kao nedopustivoj dominaciji religije nad savremenom i demokratski izabranom svjetovnom vlašću. Samo građani u demokratskom i zakonitom procesu mogu birati vlast koja im nudi prosperitet i garantuje ljudska i svojinska prava. Jednom riječju demokratija i država kao zajednička kuća svih njenih građana najveća su svetinja savremene evropske civilizacija kojoj neotuđivo pripadamo”, navodi se u saopštenju OO DPS Bijelo Polje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve