Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bijelo Polje: Današnji protest neuspješan pokušaj destabilizacije

Iz DPS-a su pozvali sve političke i druge aktere u Bijelom Polju i Crnoj Gori da doprinesu razvoju, a ne da, kako kažu, ometaju i blokiraju puteve progresa

Izuzetno neuspješan pokušaj destabilizacije Bijelog Polja današnjim protestom koji je okupio jedva stotinu ljudi, učvrstio nas je u uvjerenju da smo na dobrom putu razvoja naše opštine, poručeno je iz DPS-a Bijelo Polje.

“Građani Bijelog Polja prepoznaju kurs razvoja opštine i sjevera u cjelini i svojim bojkotom protesta su poslali poruku da se za njihovo povjerenje treba dokazivati djelima, radom i odgovornim pristupom izazovima unutar institucija. Bjelopoljci su mudri ljudi koji se ne daju zavesti i zloupotrijebiti u političke svrhe. Dobro znaju koji su problemi u socijalnom i infrastrukturnom domenu prisutni u Bijelom Polju. Međutim, oni istovremeno prepoznaju da su DPS i njeni koalicioni partneri u opštini i u Vladi posvećeni rješavanju problema i stvaranju dogledno bolje perspektive življenja u Bijelom Polju”.

Iz DPS-a su pozvali sve političke i druge aktere u Bijelom Polju i Crnoj Gori da doprinesu razvoju, a ne da, kako kažu, ometaju i blokiraju puteve progresa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve