Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Učlanjeno 67 mladih

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane i poslanik u državnom parlamentu, Bogdan Fatić, je saopštio mladima da je uvjeren da im nije bilo teško da se odluče i učlane u partiju koja baštini moderne evropske vrijednosti

Sjednica Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, na kojoj je pored dijaloga o aktuelnoj društveno političkoj situaciji, izvršen prijem novih mladih članova danas je održana.

foto DPS

Sjednici Savjeta mladih su prisustvovali i Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS i poslanik u Skupštini Crne Gore, kao i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore iz Berana.

Otvarajući sjednicu predsjednik Savjeta mladih DPS Berana Branislav Jokić, iskazao je zadovoljstvo što mladi Berana snažno podržavaju politiku partije, što, prema njegovim riječima,  pokazuje i činjenica da se danas u Demokratsku partiju socijalista učlanilo 67 novih, mladih Beranki i Beranaca.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane i poslanik u državnom parlamentu, Bogdan Fatić, je saopštio mladima da je uvjeren da im nije bilo teško da se odluče i učlane u partiju koja baštini moderne evropske vrijednosti.

FOTO DPS

Kako je naveo, mladi su garant očuvanja temeljnih vrijednosti našega grada, pa su njihove aktivnosti u ovoj partiji snažna poruka svima koji pokušavaju da ugroze po čemu je Crna Gora svih ovih godina prepoznata u regionu i međunarodnoj zajednici.

Čestitajući mladima učlanjenje u najjaču partiju u Crnoj Gori, Bogdan Fatić im je poručio da državno rukovodstvo Crne Gore u prethodnom periodu nije biralo svoj put na osnovu toga da li je težak ili lak, već na osnovu toga kakav trag ostavlja.

Današnjim događajem u Beranama Demokratska partija socijalista potvrdila je da je partija mladih ljudi, novih ideja i pozitivne energije koji nastavljaju da realizuju sve ono što Crnu Goru čini modernim, evropskim i prosperitetnim društvom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve