Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Đukanović da i dalje predvodi stranku

Jednoglasnom odlukom su izabrani i delegati za predstojeći Kongres i usvojena lista za članove Glavnog odbora DPS Crne Gore

Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Berana su jednoglasno donijeli odluku i predložili da Milo Đukanović i dalje predvodi Demokratsku partiju socijalista Crne Gore, a Duška Markovića za zamjenika predsjednika partije.

Milo Đukanović foto Getty Images

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora ove stranke, kojima je predsjedavao Bogdan Fatić, predsjednik beranskog DPS-a, iskazana je zahvalnost čelnicima partije za uspješno vođenje Crne Gore, kako u političkom tako i ekonomskom pogledu, što je bio i motiv za jednoglasnu odluku da sa tih funkcija i dalje vode stranku.

Na sjednicama su razmatrani izvještaji Mjesnih organizacija u vezi sa predstojećim VIII Kongresom DPS-a, koji će se održati 30. novembra tekuće godine.

U proteklih dvadesetak dana na sastancima Mjesnih odbora DPS-a Berana predlagani su kandidati za Glavni odbor, kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kao i kandidati za delegate na Kongresu.

Jednoglasnom odlukom su izabrani i delegati za predstojeći Kongres i usvojena lista za članove Glavnog odbora DPS Crne Gore.

Sjednici su prisustvovali Miodrag – Bobo Radunović, koordinator u ime Predsjedništva i Drago Čantrić u ime Izvršnog odbora stranke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve