Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Dejan Ćorac potpredjednik Opštinskog odbora

Takodje, na sjednici je jednoglasno, za potpredsjednika Opštinskog odbora DPS-a Berana izabran Dejan Ćorac, aktuelni odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini opštine Berane

Večeras su održane odvojene sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana, kojima je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana, Bogdan Fatić. Sjednicama je prisustvovao i Predrag Bošković, koordinator za Berane ispred Predsjedništva DPS Crne Gore.

DPS Berane

Na sjednicama je analizirana aktuelna društveno-politička situacija, a shodno Statutu DPS formirani su savjeti i komisije DPS-a na lokalnom nivou.

“Na ovim sjednicama je izabran i Opštinski izborni štab u susret parlamentarnim izborima, koji su raspisani za 30. avgust 2020. Godine”, saopšteno je iz opštinskog odbora DPS-a u Beranama.

Takodje, na sjednici je jednoglasno, za potpredsjednika Opštinskog odbora DPS-a Berana izabran Dejan Ćorac, aktuelni odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini opštine Berane.

“Tokom rasprave su date ocjene da se u susret parlamentarnim izborima maksimalno uključila lokalna partijska infrastruktura, sa ciljem da se postignu pobjednički rezultati na predstojećim izborima”, zaključuju iz DPS-a Berane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve