Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Bogdan Fatić jednoglasno reizabran za predsjednika Opštinskog odbora

"Bogdan Fatić je rodjen 1976. u Beranama. Diplomirani je inžinjer elektrotehnike. Bio je potpredsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana. Odbornik u tri mandata u Skupštini opštine Berane. Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana u mandatu 2015-2019. godine. Član je Glavnog odbora DPS Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore od 2016.", navodi se u saopštenju DPS-a

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana održao je večeras drugu sjednicu novoimenovanog Odbora na kojoj je jednoglasnom odlukom za predsjednika Opštinskog odbora izabran Bogdan Fatić.

Foto: DPS sjednica Berane

Sjednici su prisustvovali Miodrag – Bobo Radunović, koordinator u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Drago Čantrić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Bogdan Fatić je rodjen 1976. u Beranama. Diplomirani je inžinjer elektrotehnike. Bio je potpredsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana. Odbornik u tri mandata u Skupštini opštine Berane. Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berana u mandatu 2015-2019. godine. Član je Glavnog odbora DPS Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore od 2016.”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Fatić se zahvalio na pruženoj podršci Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore, kao i za jednoglasno povjerenje koje mu je ukazano od strane članova Opštinskog odbora DPS Berana.

U svom obraćanju članovima Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana Fatić je istakao da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Berana, te da jednoglasna podrška predstavlja i obavezu više da, i u narednom periodu, svi budu maksimalno posvećeni sprovođenju programskih zadataka DPS-a.

“Obaveze našeg Opštinskog odbora, koji u svom sastavu ima različite generacije, od onih koji su utemeljivači naše Partije, do najmladjih, koji podržavaju i sprovode našu politiku, je da u narednom periodu budemo jedinstveno posvećeni napretku i razvoju našega grada i naše Crne Gore. Sastav ovog Opštinskog odbora ima potencijal za postizanje najboljih rezultata po svim pitanjima koja su važna za ubrzan napredak Berana i Crne Gore”, rekao je on.

Sastanku je prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore, gospodin Miodrag – Bobo Radunović, koji je čestitao reizabranom predsjedniku, Bogdanu Fatiću, i poželio mu dobre rezultate, kao i svim članovima Opštinskog odbora i iskazao očekivanja da će i ovaj Opštinski odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše Partije koja uspješno vodi Crnu Goru, nakon članstva u NATO i ka drugom prioritetnom cilju – članstvu u Evropskoj uniji.

Sastankom je predsjedavala tročlana Radna grupa Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana u sastavu: Fahrudin – Faka Hadrović, Dragana Delević i Vojislav Došljak.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve