Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

DPS Bar: Snažna podrška Mrkojevića razvojnim politikama

Ukazano je, kako je saopšteno iz tog odbora DPS, na značaj predstojećih lokalnih izbora u Baru kako za nastavak realizacije ključnih projekata u Mrkojevićima tako i u generalnom za opstanak države Crne Gore

Na sinoć održanom sastanku mjesnog odbora DPS Mrkojevići prisustvovalo je preko 100 članova i simpatizera te partije, što je, kako navode, “dokaz kontinuirane snažne podrške Mrkojevića razvojnim politikama DPS-a u Baru”.

Ukazano je, kako je saopšteno iz tog odbora DPS, na značaj predstojećih lokalnih izbora u Baru kako za nastavak realizacije ključnih projekata u Mrkojevićima tako i u generalnom za opstanak države Crne Gore.

“Iz rukovodstva partije su istakli da je visok stepen realizacije Izbornog programa u Baru od čak 93 odsto potvrda da je lokalna vlast u ovom gradu na čelu sa predsjednikom Raičevićem uradila ozbiljan posao i da to građani prepoznaju na svakom koraku”, dodaju iz DPS Bar.

Osvrnuli su se na činioce vlasti u primorskim opštinama.

“Za razliku od navedenog, svjedočimo potpunoj blokadi lokalnih samouprava na primorju gdje vlast čine partije pobjednice 30. avgusta 2020. godine koje su za rekordno kratak period od dvije godine uspjele da i na državnom nivou pričine značajnu štetu kako za ekonomske tako i za državne interese Crne Gore”, naglasili su iz DPS Bar.

U DPS Bar uvjereni su u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

“Zato, je poručeno sa sastanka Opštinskog odbora DPS Bar u Mrkojevićima, da se DPS mora odgovorno odnijeti i prema narednim izazovima koji je očekuju, a to su lokalni izbori u Baru gdje su uvjereni u sigurnu pobjedu. Saopštili su i da će predstojeća odbornička lista DPS-a biti snažan argument jer će predstavljati najbolji kadrovski potencijal koji Bar u ovom trenutku može da ponudi”, zaključuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve