Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Pokret Crno na bijelo kao da je ispao iz vremenske kapsule

Pokret “Crno na bijelo” i Dritan Abazović organizovali su jedno skromno i malobrojno okupljanje na gradskom Trgu u Baru. Malobrojnost pristalica nas uopšte ne čudi, ali čudi sadržaj saopštenja koje su uputili poslije, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista Bar

Pokret “Crno na bijelo” i Dritan Abazović organizovali su jedno skromno i malobrojno okupljanje na gradskom Trgu u Baru. Malobrojnost pristalica nas uopšte ne čudi, ali čudi sadržaj saopštenja koje su uputili poslije, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista Bar.

Foto Arhiva

“Kao da ne žive u našoj državi, kao da su ispali iz neke vremenske kapsule – kažu da Crna Gora mora krenuti putem demokratizacije i evropeizacije, a da bi pod njihovim ekspertskim vođstvom Bar bio moderan grad svijetle budućnosti. A Crna Gora je već uveliko na putu ka Evropskoj uniji, Bar je moderan i uređen grad koji kroz kapitalne projekte i ulaganja, ali i baštineći bogatu istoriju i tradiciju, već živi budućnost koju ovi eksperti obećavaju”, navode u barskom odboru DPS.

Kako dodaju, građani Crne Gore su zadovoljni kako je Vlada reagovala i kakve je mjere preduzela na svim nivoima u borbi protiv pandemije COVID 19.

“Uvažava se mišljenje i preporuke struke i shodno tome donose sve odluke.  No, Abazović smatra da u trenutnoj situaciji, koja je promijenila cijeli svijet, Crnu Goru ne treba da vode političari, već eksperti. A koji su to eksperti, Abazoviću? Neki koji će se – kako ekspertski kazete – “nadmećati”? Više je crna, no bijela vaša koalicija. Nudite šarene laže, pravite neprincipijelne koalicije sa onima koji nastoje da potru sve što je crnogorsko, lutate bez pravog političkog cilja i programa. U Baru nemate što da tražite i građani će vam to opet pokazati 30. avgusta”, poručili su iz DPS Bar.

Članovi operativnog štaba DPS Bar zadovoljni političkom situacijom

Sinoć je održana sjednica operativnog štaba OO DPS Bar. Na sjednici je bilo riječi o dosadašnjim realizovanim projektima u Baru, kao i o ocjeni trenutne situacije u borbi protiv koronavirusa.

“Istaknuta je neophodnost da se dosljedno nastavi sa planiranim aktivnostima uz puno poštovanje svih mjera propisanih od strane NKT-a, kako bi epidemiološka situacija u Baru i dalje bila pod kontrolom. Na sjednici su sumirani dosadašnji rezultati ostvareni kroz partijski program i izložene buduće aktivnosti u predizbornoj kampanji uoči predstojećih parlamentarnih izbora. Članovi operativnog štaba zadovoljni su političkom situacijom u Baru i iskazali su uvjerenje u sigurnu pobjedu na izborima koji nas očekuju 30. avgusta”, istakli su u DPS Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve