Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Pobjednička energija i u Sutomoru

Sutomore prije deceniju i Sutomore danas, kako ocjenjuju, maltene su neuporedivi

Niz uspješnih i konstruktivnih sastanaka predstavnika Opštinskog odbora DPS Bar sa građanima, nastavljen je sinoć u Sutomoru, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Bar.

“Pred velikim brojem prisutnih građana sumirani su rezultati prethodnog četvorogodišnjeg mandata lokalne uprave pod rukovodstvom DPS-a i sa zajedničkim zadovoljstvom je konstatovano da je za mještane Sutomora urađeno mnogo”, navode u saopštenju.

Sutomore prije deceniju i Sutomore danas, kako ocjenjuju, maltene su neuporedivi.

“Značajni projekti i milionske investicije i u narednom periodu biće nastavljeni, prema prioritetima koje će kandidovati upravo građani. U Demokratskoj partiji socijalista uvijek na tome temeljimo sve naše izborne programe, ali i politiku rukovođenja gradom – stalna komunikacija sa građanima i rješavanje životnih problema zajednice”, najavljuju iz barskog DPS-a.

“Ispravnost naše politike, konkretni rezultati, podrška za nove planove i novi investicioni ciklus – sve su to čvrsti temelji naše nove pobjede u Baru”, ističu u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali pored predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar Mladena Đuričića i predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, i koordinatori za Bar Danijel Živković i Nela Savković – Vukčević, potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Miloš Lalević i članica Izvršnog odbora DPS Bar Tanja Spičanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve