Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Odličan rezultat u ovom gradu nas obavezuje da radom opravdamo povjerenje

“Svjesni da nas odličan rezultat u Baru itekako obavezuje, svojim budućim radom opravdaćemo povjerenje građana, a naročito u ovakvom političkom trenutku pokušati da budemo još brojniji, zaključeno je u opsežnoj diskusiji u kojoj je učešća uzelo petnaestak članova odbora”, navodi se u saopštenju OO DPS Bar

Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar održane su sinoć uz poštovanje svih propisanih mjera NKT- a. Usvojeni su rezultati i zaključci detaljno urađene analize ostvarenog izbornog rezultata u Baru, te se na tim osnovama razgovaralo o daljoj strategiji rada OO DPS Bar.

“Svjesni da nas odličan rezultat u Baru itekako obavezuje, svojim budućim radom opravdaćemo povjerenje građana, a naročito u ovakvom političkom trenutku pokušati da budemo još brojniji, zaključeno je u opsežnoj diskusiji u kojoj je učešća uzelo petnaestak članova odbora”, navodi se u saopštenju OO DPS Bar.

Sjednicama su prisustvovali predsjednik OO DPS Bar, Dragoslav Tomanović, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, kao i koordinatori za Bar ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora DPS-a, Branimir Gvozdenović i Andrija Radman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve