Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Goran Đurović izgubljen u vremenu i zakonu

Gospodin Đurović zaista misli da ako dovoljno puta izgovori neku laž, ona nekako postaje istina.

Ne morate nam vi objašnjavati gdje živi Artan Çobi, pošto je sam napisao da živi u Ulcinju, poručili su iz barskog DPS-a odgovarajući na saopštenju liste “Može Bar” čiji je nosilac Goran Đurović.

“Gospodin Đurović zaista misli da ako dovoljno puta izgovori neku laž, ona nekako postaje istina. Razumijemo da nemate članstvo, pa ih vodate iz grada u grad, i stavljate na izborne liste, ali ne shvatamo zašto imate konstantnu potrebu da potcjenjujete inteligenciju javnosti, i izmišljate neke besmislice u koje ni sami ne vjerujete”, kazali su iz barskog DPS-a.

Poručili su Đuroviću da im “ne mora objašnjavati gdje živi Artan Çobi, pošto je sam napisao da živi u Ulcinju”.

“Uzgred, ako je iz Bara, zašto onda nije član Opštinskog odbora partije u našoj opštini, nego predsjednik Opštinskog odbora partije u Ulcinju? Naravno, u Ulcinju, pošto je do sada tamo i koristio svoje biračko pravo”, dodaju iz barskog DPS-a.

Pozvali su Đurovića da “kada već govorite o realizovanim prijektima” prvo posjeti Krajinu.

“A kada gospodine Đuroviću govorite o realizovanim projektima Opštine u protekle četiri godine, koju je predvodio i predvodiće nosilac naše liste Dušan Raičević, pozivamo Vas da prvo jednom u životu posjetite Krajinu. Kada dođete u taj lijepi kraj, među poštene ljude, koji tradicionalno podržavaju DPS, onda ćete vidjeti i realizovane projekte u vrijednosti od preko milion eura: od asfaltiranih puteva, preko izgradnje pristaništa u Donjim Murićima, rekonstrukcije mjesne zajednice i mnogih drugih projekata u interesu građana tog kraja”, naglasili su iz DPS Bar.

Razriješeni ministre Đuroviću, poručuju iz barskog DPS-a, ovom izjavom od danas podstrekavate i na kršenje zakona gospodina Çobija, javnog funkcionera iz Ulcinja.

“Zakonom o sprječavanju korupcije, koji je izgleda nepoznanica u redovima URA, jasno je propisano da javni funkcioner koji obavlja poslove u državnoj upravi i organima lokalne uprave ne može obavljati funkciju poslanika i odbornika. Vidi se da ste prošli školu manipulacije vašeg šefa, ali zaboravili ste da se svi ljudi ne mogu lagati sve vrijeme, tačnije da vam niko više ništa u Baru i cijeloj Crnoj Gori ne vjeruje. Sa razlogom. Na kraju, ne znamo zašto ste se oglasili Vi iz Bara, umjesto Vaših kolega iz odbora GP URA Ulcinj? Jasno je, jer vidimo da Vam se partija u Ulcinju raspada, kao i partija u Baru”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve