Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DOSTAVLJEN: Dodik stigao helikopterom da čestita ‘isporučenom’ Joanikiju

Na snimku koji su poslali čitaoci iz Danilovgrada, vidi se da je Dodik sa pratnjom stigao helikopterom. Dodik je na na taj način došao, a to se komentariše po društvenim mrežama da je 'dostavljen', a njegov domaćin je Joanikije koji je u nedjelju 'isporučen' na Cetinju

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik stigao je danas u Danilovgrad, kako bi razgovarao sa Joanikijem u manastiru Ždrebaonik.

Dodik je, kako prenose mediji, zbog nemogućnosti da prisustvuje ustoličenju na Cetinju 5. septembra, danas došao da čestita mitropolitu.

Na snimku koji su poslali čitaoci iz Danilovgrada, vidi se da je Dodik sa pratnjom stigao helikopterom. Dodik je na na taj način došao, a to se komentariše po društvenim mrežama da je ‘dostavljen’, a njegov domaćin je Joanikije koji je u nedjelju ‘isporučen’ na Cetinju.

“Želio sam da budem tu prije sedam dana, ali sam došao danas da vam čestitam, vama i narodu, koji je dostojanstveno pokazao snagu naše vjere i crkve. SPC ostvaruje svoju nepokolebljivu misiju, okuplja narod i poziva na mir. Pratili smo dešavanja, i mislimo da je vjerujući narod sa vašim vođstvom sačuvao svetinje i to će biti zadužbina ovog vremena – kazao je Dodik Joanikiju, prenose novine Dan.

On je dodao i da mu je nejasno da u “kolijevci naše vjere i naroda nekom smeta svoja crkva”. Za Joanikija je kazao da je pravi čovjek za mitropolita i da vjeruje da će on okupiti sve ljude.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.09.2021-14:58 14:58

Cista provokacija drzave CG,,Ovo djubre treba iscerati iz drzave CG,,!

cije ovo helikopter..crnogorski ili Dodikov???