Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dok funkcioneri vlasti zapošljavaju rodbinu Dara sa Smokovca još čeka partijsko uhljebljenje

Pored svih međusobnih neslaganja oko političkih pitanja nije smetnja kosekventima izvršne vlasti da nemilosrdno partijiskim uhljebljuju svoje članove na nižim pozicijama dok su rukovodeće funkcije rezervisane za užu rodbinu.

Promjena izvršne vlasti koja se dogodila u Crnoj Gori 30.avgusta nam je donijela nepotizam i grabež za zapošljavanja u državnoj upravi i javnim preduzećima, saopštio je direktor Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti:

Pored svih međusobnih neslaganja oko političkih pitanja nije smetnja kosekventima izvršne vlasti da nemilosrdno partijiskim uhljebljuju svoje članove na nižim pozicijama dok su rukovodeće funkcije rezervisane za užu rodbinu.

Damjanović

Najbolji primjer političkog familijarnog uhljeba je bivši Crnogorac i poslanik PZP Branko Radulović koji je zaposlio svakog člana svoje familije na rukovodećim mjestima još mu je ostalo da mu ministarka odbrane Olivera Injac po ugovoru o djelu angažuje kućnog ljubimca.

Međutim poslanika Radulovića u stopu prati njegova bliska koleginica Branka Bošnjak koja je brata i sestru zaposlila na rukovodeći radnim mjestima na kojima je mjesečna zarada tolika da o njoj mogu da sanjaju obični građani.

Moram napomenuti da CEDIS nije moga pronaći direktora pravnog sektora u Podgorici no je bio prinuđen da pravi transver sa Vodovodom Kolašin i na ovu dobro plaćenu funkciju zaposli sestru poslanika Demokrata Vladimira Martinovića.

Ni tetke nijesu zaobišla partijska uhljebljenja pa je tako tetka funkcionera Demokrata Nemanje Vukovića imenocana za direktora JU Dragan Kovačević u Nikšiću zbog čijeg nestručnog rukovođenja zaposleni u ovoj ustanovi pišu peticije za smjenu.

Dok funkcioneri izvršne vlasti nemilosrdno po dubini i širini zapošljavaju svoju užu i širu rodbinu simbol borbe aktuelne vlasti Dara sa Smokovca još uvijek čeka partijsko uhljebljenje.

Bez obzira što je bila redovan učesnik svih protesta i što je postala simbol otpora Dara još uvijek nije dočekala svojih pet minuta pa je i ćerka Božene Jelušić dobila prednost pri partijskom uhljebljenjima u odnosu na nju.

Preostaje nam da čekamo hoće li prednost pri političkom uhljebljenju dobiti žena aktuelnog ministra Jakova Milatovića ili veliki borac Dara Radonjić.

Nadam se da će se Milan Knežević i Rajo Mandić založiti da se ispravi nepravda koja je učinjena prema Dari sa Smokvca i da će ona po partijskom ključu biti uhljebljena u Upravnom odboru Monteputa koji će uskoro preuzeti gazdovanje novim autoputem.

Na kraju da ne zaboravim da li je supruga lidera Prave CG Marka Milačića Žana koja je uhljebljena na funkciji Generalne sekretarke Vlade treba da ima prednost u odnosu na Daru Radonjić?

Ps Neka mi ne zamjere oni funkcioneri čiji sam nepotizam zaboravio biće prilike….

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
14.11.2021-12:07 12:07

Hahahhahaha Dara će sačekati još imaju rodbine Banjo i Branka

milica
14.11.2021-14:34 14:34

Bivsi su zaposljavali svoju djecu…rodbinu …prijatelje…a niko nije smio pitati a kamoli javno komentarisati.Gdje su tada bili ovi portali.

radio Mile
18.11.2021-11:02 11:02

zbog djece i ljubavnica bivsih su se otvarala ministarstva a Dara je u penziji i bolji covjek od vas