Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dogovorena saradnja odbornika Demokrata i Ujedinjene Crne Gore

U zaključcima sa jučerašnjeg sastanka navodi se da troje odbornika zajedničke aktivnosti trebaju unaprijediti konkretnim djelovanjem

Na zajedničkom sastanku predstavnika dva Opštinska odbora Demokrata i Ujedinjene Crne Gore, je postignut dogovor o zajedničkoj saradnji i sinhronizovanim aktivnostima odbornika Marka Ljujića, Bojane Furtula i Nikole Raosavljevića, u pripremi i nastupima na sjednicama lokalnog parlamenta, saopšteno je iz Demokrata.

foto Demokrate

U zaključcima sa jučerašnjeg sastanka navodi se da troje odbornika zajedničke aktivnosti trebaju unaprijediti konkretnim djelovanjem.

“Dakle, pored zajedničkih nastupa u lokalnom parlamentu, u narednom periodu će se unaprijediti njihove aktivnosti zajedničkom saradnjom. U toku dosadašnjeg rada pomenutih odbornika, građani Bijelog Polja su prepoznali pravo opoziciono djelovanje koje je isključivo usmjereno u rješavanju konkretnih potreba i problema.

Samim tim, intencija i namjera je da se građanima ponudi odgovorna i beskompromisna politika koja će se zasnivati u interesu građana i nekolaboraciji sa vlašću”, kaže se u saopštenju.

Danas se iz Bijelog Polja, kako su naglasili, šalje poruka o minimumu zajedničkog djelovanja i saradnji zdravih opozicionih snaga svima u Crnoj Gori, koja je isključivo usmjerena protiv odnarođene trodecenijske vlasti DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve