Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dodik: Očekujem bolju saradnju sa Crnom Gorom, mi smo braća, rođaci i kumovi

“Mi smo ne samo susjedi, mi smo braća, rođaci i kumovi s dvije strane granice. Ako je to tako, a jeste, onda i moja očekivanja idu u tom pravcu”, istakao je Dodik

Po pitanju Republike Srpske, očekujem bolju saradnju nego što smo imali s Crnom Gorom u prethodnom periodu, kazao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Na pitanje šta očekuje od nove vlasti u Crnoj Gori, Dodik je odgovorio da očekuje da nova vlada Crnu Goru učini boljim i pravednijim mjestom za život svih građana, posebno Srba, koji su, kako tvrdi, trpjeli različite vidove napravde u Crnoj Gori tri decenije, prenosi RTRS.

“Mi smo ne samo susjedi, mi smo braća, rođaci i kumovi s dvije strane granice. Ako je to tako, a jeste, onda i moja očekivanja idu u tom pravcu”, istakao je Dodik.

Komentarišući potez opozicionara iz Republike Srpske, koji su se proteklih dana sastajali sa mitropolitom Amfilohijem, povlačeći paralelu sa narednim lokalnim izborima u BiH, Dodik je u intervjuu za Srpskainfo rekao da niti su oni slični opoziciji Crne Gore, niti je vlast u RS nalik onoj koju su u Crnoj Gori pobijedili.

On je takođe ocijenio da je najsmešnije to što upravo oni koji su tražili da predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u jeku krize dođe u BiH sada obilaze partije koje su tamo pobijedile Ðukanovića.

“To što radi opozicija iz Republike Srpske po Crnoj Gori je otužno. Misle da će ih slika s pobjednicima izbora učiniti pobjednicima izbora u Srpskoj”, zaključio je Dodik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rista
03.10.2020-23:13 23:13

Dodik, Milo i ti nemate iste gene, evo opklada po dolinu Une i lijevu i desnu obalu.
Inače rođaci imaju iste gene, dakle Milo ne, Možda oko Grahova ili Drvara nađeš. U Cijeloj crnoj gori naći češ od 2 do 4 posto rođaka i to teško, do jaja teško..