Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dodik danas u posjeti Crnoj Gori, sastanke sa nepoznatim osobama bi trebalo da ima na Svetom Stefanu

Dodikova posjeta Crnoj Gori trajaće svega četiri sata

U službenoj najavi događaja za petak, 19. avgusta, nećete pronaći informacije o aktivnostima člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zvanično, on danas neće raditi. No, drugi dokumenti koji su u posjedu Istrage otkrivaju da će Dodik u petak oko podne helikopterom otputovati u Crnu Goru.

Destinacija su Budva i Sveti Stefan. Da ovo nije turistička posjeta, dokazuje vrijeme povratka.

“Povratak iz Budve-Sveti Stefan u Trebinje planiran je istog dana, u 16 sati”, navedeno je u dokumentima dostavljenim crnogorskoj policiji.

Dodikova posjeta Crnoj Gori trajaće svega četiri sata.

Nije navedeno s kim će se sresti. Medijima u Crnoj Gori nije najavljena njegova posjeta. Među najavljenim događajima za petak, 19. avgusta, nema nijednog značajnijeg događaja na Svetom Stefanu. Najbitniji crnogorski događaj danas je, ipak, u Podgorici.

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović sazvala je za 19. avgust vanrednu sjednicu parlamenta na kojoj će se glasati o povjerenju 43. Vladi Crne Gore, objavljeno je ove sedmice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
19.08.2022-13:15 13:15

Jadna li si Crna Goro, kada si spala na te grane da dozvoljavas svakakvim zlotvorima tvoga naroda da ulaze i izlaze iz Crne Gore kako im se cefne kao da je to njihova privatna prcija dok ti draga Crna Goro pokorno trpis i cutis.